10 TOP Feng Shui výrobkov v záhrade

10 TOP Feng Shui výrobkov v záhrade

10 TOP Feng Shui výrobkov v záhrade

Feng shui vo vašej záhrade prinesie dobrú energiu do vášho domova a je to tak jednoduché. Krásna záhrada obnoví vaše zmysly a obnoví vašu energiu. Ak máte akýkoľvek vonkajší priestor pre vytvorenie záhrady, bez ohľadu na jej veľkosť, máte šťastie! Najlepšie to urobíte pomocou Feng Shui vonkajších výrobkov, ktoré dodajú vašej záhrade energiu.

1. Umenie na vonkajšiu stenu

Ak máte rohový priestor vo vašej záhrade, ktorý potrebuje energetickú podporu, čo je lepšie riešenie ako umenie na vonkajšiu stenu. Holé múry môžu byť skľučujúce a nudné, no krásne umenie je veľmi povznášajúce.

2. Vonkajšie fontány

Fontány sú zásadným feng shui elementom vody – sú číslom jeden zo zoznamu záhradných feng shui výrobkov. Môžete si vybrať fontány z akéhokoľvek materiálu alebo tvaru, ktorý najlepšie vyhovuje vašej záhrade a vášmu rozpočtu. Zvážte Feng shui súhru prvkov pri výbere najlepšieho miesta pre záhradnú fontánu. Skombinujte ju s vtáčou vaňou alebo sklenenou guľou.

fontanka v jazierku

3. Zvonkohra

Feng shui zvonkohry sú milované všetkými záhradnými nadšencami. Ožíva už pri najslabšom vánku. Zvonkohra vyjadruje podstatu feng shui – vietor a voda – tak by sa mala umiestniť v blízkosti vody. Vybrať si môžete rôzne harmonické zvuky, vzhľad a dizajn zvonkohry. Uistite sa, že vaša zvonkohra je vyrobená z kvalitného materiálu a má dlhú životnosť v akomkoľvek počasí. Neklaďte zvonkohru vo východnej časti vašej záhrady.

4. Záhradné svetlá

Solárne svetlá sú najlepšie energetické prvky feng shui v záhrade. Nájdete záhradné osvetlenie vo všetkých možných prevedeniach – od korytnačky až po kvety – len sa uistite, že viete, aké symboly sa hodia do jednotlivých oblastí záhrady. Krásne záhradné osvetlenie prinesie jemné feng shui do vaše záhrady a magickú večernú atmosféru.

5. Sochy

Dobrá feng shui v záhrade znamená dynamickú harmóniu zvukov, farieb, obrazov a pohybov. A čo je lepšie, ako priviesť feng shui v podobe krásnej záhradnej sochy. Anjeli, víly, deti, vtáky, kone a iné – výber je obrovský – je len na vás vybrať si symbol, ktorý prinesie najväčšiu radosť do vašej záhrady.

6. Vtáčie kŕmidlá

Vo feng shui sú vtáky považované za dobrých poslov z neba, rovnako ako aj symbol inšpirácie a slobody. Záhrada bez piesne vtákov nie je kompletná feng shui záhrada. Vtáky prinesú veľkú energiu – Sheng Chi – uistite sa, že vaša záhrada je príjemná a vyživujúca týchto drahých priateľov.

7. Šlapákové kamene

Jemné prúdenie energie je potrebné pre dobré feng shui v záhrade. Šlapákové kamene pridajú nový rozmer, meandrujúci tok kameňov v našej záhrade. Vytvorte feng shui tok energie výberom z rôznych typov kameňov, aby vaša záhrada našla liečivú energiu.

fontanka v jazierku

8. Miesto k odpočinku

Mať svoje miesto na odpočinok v záhrade je vynikajúce pre feng shui. Pomôže vám to absorbovať pokoj a hlboko vyživujúcu energiu, rovnako nerobiť nič a len tak leňošiť. V závislosti na veľkosti a dizajne záhrady, môžete mať sedenie z rôznych materiálov a rôzne štýly, len nezabudnite vziať do úvahy 5 prvkov pre oblasti Bagua vo vašej záhrade. Bagua (kompas) – predstavuje životnú cestu tao, berie do úvahy 5 prvkov (voda, zem, oheň, drevo a kov), 4 ročné obdobia a ďalšie faktory. Schéma tohto kompasu ukazuje energie spojené s každým z ôsmich smerov. Vonkajšie dieliky ukazujú farby a smery súvisiace s piatimi prvkami. Zakreslené symboly zobrazujú vlastnosť jin (+) alebo jang (-).

9. Ohnisko alebo Krb

Feng shui element ohňa často chýba v mnohých vonkajších priestoroch. Ak veľkosť a dizajn vašej záhrady dovolí, má ohnisko vynikajúcu feng shui. Musíte mať na pamäti interakcie feng shui prvkov a umiestniť svoje ohnisko na čo najlepšom mieste a brať samozrejme ohľad na bezpečnosť. Oheň očisťuje, inšpiruje a motivuje, je to dar mať možnosť sedieť pri otvorenom ohni.

10. Záhradné gule

Môžu to byť gule, zrkadlové gule, čarodejnícke gule, ktoré sú vyrobené z rôznych materiálov. Guľatý tvar v záhrade prináša dobrú energiu a farba a textúra prinesie ďalšie prvky pre oblasť Bagua vo vašej záhrade. Feng shui zrkadlové gule sú považované za dobré lieky na ochranu, pretože odrážajú negatívnu energiu naspäť, odkiaľ prišla.

Pridajte komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.