Jesenné dekorácie

Jesenné dekorácie

Na jeseň je ten najlepší čas roka začleniť jesenné dekorácie a zemité odtiene do domácnosti. Návrat chladnejších teplôt, jesenných farieb, príroda sa mení pred našimi očami a naznačuje, že jeseň je už oficiálne tu. Pridanie jesenných dotykov dekoru vám pomôže pri prechode do novej sezóny roka. Z vonka prichádza výzdoba bohatá na farebné odtiene, no zároveň jemné a tlmené farby. Vyberte si svoj ​​štýl a uvidíte, ako týchto 15 tipov a nápadov prebudí vo vás chuť skočiť do hromady lístia a osláviť jeseň!

1.) Umelecké diela, ktoré majú jesenné farby:

V prednej hale alebo chodbe môžete zavesiť diela (obrazy), ktoré môžu okamžite zmeniť náladu vo vašej domácnosti. Zvážte prírodné témy v jesenných farbách pomarančová, hrdzavá a zlato žltá. Ak dávate prednosť viac abstraktnému umeniu, vyberajte olejomaľby s hnedou a červenou.

2) Jedálenský stôl – privítanie jesene:

V závislosti na tom, či chcete aby váš stôl pôsobil formálne alebo neformálne, vyberte farby, ktoré odrážajú vašu domácu dekoráciu a sezónu. Zvážte použitie červených a žltých jabĺk ako základ na neformálne stoly. Pamätajte si, že základ nemusí stagnovať, pridajte alebo odveďte pozornosť od neho po celú sezónu pre väčší vizuálny záujem. Pre viac formality zvážte stolovú bielizeň, ktorá má náznaky jesenných farieb a motívov.

3.) Veranda s jesennou inšpiráciu:

Použite vysoké stonky kukurice alebo slamy na obal okolo vstupnej verandy stĺpcov a poštovej schránky. Použite hrubé farebné pásky vo farbách pomaranča a hnedej v kontraste so slamou. A tie isté farby dajte na girlandy okolo vašich dverí a vstupu.

4.) Použite svoj ​​krb a predveďte sezónnu výzdobu:

Vaša krbová rímsa čakala pre túto sezónu! Či už vo vašom dvore niekde inde, sušené listy a šišky vedia spraviť veľký štýl. Malé ozdobné tekvice, veľké oranžové tekvice alebo sušené listov vínnej révy, farebné sviečky rozžiaria váš domov a dušu.

5.) Chladnejšie teploty znamenajú pohodlné posedenie:

Vzhľadom k tomu, že teploty začnú klesať, vedie nás to k tomu, aby sa na jeseň umiestnili na gauč farebné deky. Farbené jesenné vankúše doplnia akýkoľvek útulné zákutia pre vás a lákajú vás vychutnať si dobrú knihu.

6.) Prineste vôňu do vášho domova:

Jesenný dekor môže byť vizuálny, ale môžeme zapojiť aj svoje ďalšie zmysly, ako je čuch. Tekvicové koláče, škorica,  jablčný mušt a prvé pálenie krbu sú vítané aromatické spôsoby, ktoré váš domov rozvoňajú jesennými inšpiráciami. Zvážte použitie sviečky, kadidla, alebo uvarte v hrnci korenie, paličku škorice, klinček, muškátový oriešok a okamžite prepnete svoj ​​domov do režimu na jeseň.

7.) Navštívte predajne alebo sa inšpirujte v TV:

Jeseň je ideálny čas na návštevu predajne a umenia pre domácich majstrov a remeselné obchody pre inšpiráciu. Pozrite sa na workshopoch, kde sú domáce zdobenia ponúkané zadarmo v týchto miestach. Alebo televízne programy, pre domácich majstrov sú tiež dobrým zdrojom pre inšpiráciu.

8.) Naplňte poháre:

Vyplňte poháre alebo ozdobné poháre s kukuricou, alebo inými farebnými dekoračnými novinkami. Skúste plnenie rôznych veľkostí s farebnou sušenou fazuľou alebo inými dekoračnými prvkami. Výzdoba môže byť funkčná a krásna!

9.) Privítajte hostí s krásnym jesenným vencom na dverách:

Jednoduché révové vence sú nádherné samy o sebe. Ak dávate prednosť viac ozdobám zvážte pridanie šišky, listov, plodov a kukuričného šúpolia na váš veniec. Ak máte veľký dom s mnohými oknami, ktoré sú pri vstupe do vášho domova, zvážte umiestnenie týchto vencov tak, aby viseli z týchto okien rovnako.

10.) Prineste do exteriéru vášho domova svetlo:

Svietidlá sú nielen pre zimné sezóny ale sú ideálne aj na jeseň, keď slnko začína tuhnúť skôr v popoludňajších hodinách. Sviečky napájané batériou umiestnené vo vnútri papierových vriec s pieskom na dne, robia perfektné svietidlá.

11.) Zmena poťahu nad nábytku pre jednoduchú zmenu farby:

Farebným poťahom možno rýchlo a lacno pridať farbu do každej miestnosti. Poťahy môžu byť formálne alebo neformálne v závislosti od hmotnosti tkaniny a farby. Rozhodnite, ktoré farby zodpovedajú vášmu štýlu, a zvážte formálnu jedáleň a zlaďte stoličky aj poťahy rovnako.

12.) Alternatívne príslušenstvo v jednotlivých miestnostiach:

Pridajte farby jesene do každej miestnosti v dome:  zmena vankúšov, koberčekov, posteľnej bielizne a uterákov na jesenné farby, ktoré sa zmiešajú s dekorom. Skúste zoskupenie malých tekvíc na kuchynskom pulte, čo okamžite pridá farbu jesennej inšpirácie a zmení obvyklé a nudné pulty.

13.) Začiatok prípravy na Halloween (dušičky):

Či už slávite tento sviatok, alebo nie, farby a symboly môžu byť začlenené do vášho domova vnútri aj von. Použite tekvicu a odtiene oranžovej a čiernej po celom dome, aby ste sa pripravili na tento sviatok už v októbri.

14.) Plán jesenných aktivít s rodinou:

Na jeseň je skvelý čas na oslavu príchod domov pre školské šport, zúčastňujú športových podujatí a zber jabĺk v sadoch! Zapojte svoju rodinu a užívajte si

15.) Zaveste ťažšie závesy a záclony:

Teraz, keď sa chladnejšie teploty usadili, pripravte svoj ​​domov prepnutím z ľahšej tkaniny pre tie ťažšie. Hlbšie farby a ťažšie látky budú pôsobiť teplejšie a budete mať viac vzduchu z miestnosti. Zmena odtieňov, aby zodpovedali vašej dekorácii prinesie okamžitú farbu od podlahy až k stropu.

Užite si jeseň s týmito 15 tipmi a nápadmi na výzdobu vášho domova. Prineste si teplo a užívajte si svoj ​​domov pred tým, než bude prekypovať aktivitou, počas zimnej dovolenky!

Pridajte komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.